previous arrowprevious arrow
SPM 2022
STPM Semester 2 2022

Piagam Pelanggan

• Memastikan semua kanak-kanak yang layak, mendapat tempat belajar pada hari pertama sesi persekolahan baru berdasarkan Akta Pendidikan 1996.
  • Menempatkan guru-guru ke sekolah sebelum persekolahan sesi baru bermula.
  • Mencadangkan pengisisan kekosongan jawatan Pengetua/Guru Besar/Penolong Kanan dan Guru Kanan ke Jabatan Pendidikan Negeri supaya kekosongan diisi dengan segera.
  • Memastikan keadaan infrastruktur sekolah dalam keadaan kondusif sebelum persekolahan sesi baru bermula.
    Memastikan tahap disiplin sekolah terkawal.
  • Memastikan penyertaan menyeluruh dan pencapaian yang cemerlang pelajar dalam aktiviti-aktiviti kokurikulum dan sukan.
  • Memastikan arahan-arahan berkaitan kurikulum dijalankan dengan cekap, teratur dan berkesan.
  • Memastikan pentadbiran penilaian/pentaksiran dan peperiksaan dilaksanakan dengan penuh tanggungjawab, cekap dan amanah.
  • Mengambil tindakan segera ke atas aduan  kerosakan fizikal sekolah.
  • Merancang, mengurus dan mengagih dengan segera keperluan pelajar, guru dan kakitangan sokongan.
  • Bersedia dan sanggup menerima cadangan dan teguran untuk meningkatkan prestasi perkhidmatan dan kecemerlangan pendidikan.

SMK TUNKU ANUM TUNKU ABDUL RAHMAN
(SEKOLAH SUKAN NEGERI KEDAH)

06000 Jitra, Kedah Darul Aman
Tel:   04-7144960   Faks: 04-7145312
Emel: kea4061@moe.edu.my

Pelawat Hari Ini : 25

Pelawat Bulan Ini : 263

Jumlah Pelawat : 55081

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Penafian : JPN Kedah, PPD Kubang Pasu dan SMK Tunku Anum Tunku Abdul Rahman (Sekolah Sukan Negeri Kedah) adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini. Syarikat-syarikat yang dirujuk dalam web ini tidak boleh dianggap sebagai ejen ataupun syarikat yang disyorkan oleh SMK Tunku Anum Tunku Abdul Rahman (Sekolah Sukan Negeri Kedah).